Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle AYRA – “Fool”

Dat België barst van het muzikaal talent, werd ons het afgelopen jaar nog maar eens duidelijk. Elke maand opnieuw starten er talloze nieuwe bands, maar zo nu en dan zit er eentje bij die ons in het oog springt. Vandaag is dat AYRA, het nieuwe project van Leen Vanheers. De zangeres is nog maar 20 lentes jong, maar heeft dankzij haar passage bij Scala al ervaring op overschot. Tegenwoordig studeert de jongedame popzang in Gent en dat lijkt haar talent nog meer ten goede te komen. Met haar debuutsingle “Fool” heeft AYRA alvast een veelbelovend elektropop-nummer gemaakt.

“Fool” klinkt volgens de zangeres zelf als een zoete wandeling down memory lane en we kunnen haar geen ongelijk geven. Het nummer barst van de synths, die perfect worden aangevuld door AYRA’s zachte stem. Wanneer er dan nog eens beats en een paar leuke elektronische geluiden bijkomen, worden we bijna letterlijk meegenomen door de zweverige sound. “Fool” werd een veelbelovend debuut waarop Vanheers zich meteen van haar beste kant laat zien en als ze zo verdergaat, is er met AYRA misschien wel een nieuwe Belgische synthpopprinses opgestaan.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1301 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AYRA - "Dreams & Fantasies"

Nadat ook AYRA geteisterd werd door de coronacrisis, lijkt de jonge zangeres nu eindelijk haar doorstart te maken. Ze bracht de afgelopen…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Milo Meskens: 'Ik pleit voor meer gitaarsolo's op de radio'

We leerden Milo Meskens kennen als singer-songwriter toen hij het in 2015 tot de finale van De Nieuwe Lichting schopte. Hoewel hij…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AYRA - "Game"

Het zijn mooie tijden voor Leen Vanheers, want een week nadat ze opdook op Godvergeten van Casper Cox, brengt ze nu een derde single…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.