Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai & Denzel Curry – “Psycho”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het feest kan beginnen, want zonet losten slowthai en Denzel Curry wellicht de hardste samenwerking van het jaar. De Brit slowthai leerden we het afgelopen jaar beter kennen met zijn snedige grime en puike debuutplaat Nothing Great About Britain. Amerikaan Denzel Curry daarentegen is al een aantal jaar een van de grote namen in het vak en scoorde al hits met nummers als “ULTIMATE” en “CLOUT COBAIN”. Dat de twee samen de studio in doken was al langer geen gerucht meer, want ze speelden het nieuwe “Psycho” al samen op het Amerikaanse Lollapalooza festival in Chicago. Nu is het ook officieel uit en wees maar zeker, het beukt harder dan eender welk hiphopnummer dit jaar.

Het intro van het nummer voorspelt al veel onheil en je weet al snel dat deze harder gaat knallen dan drie ton TNT. Als eerste mag Denzel Curry de boel op stelten zetten met zijn ruige lines en overweldigende flow. Geserveerd wordt dat vanzelfsprekend op een loeiharde bas die elk haartje in ons gehoorkanaal overeind helpt. Daarna is het dan aan slowthai om het enfant terrible in zich nog eens boven te halen en dat doet hij op “Psycho” natuurlijk uitstekend. Wie beiden dus live aan het werk zal zien, weet nu dus al dat dit nummer voor complete chaos zal zorgen.

Op woensdag 25 oktober staat Slowthai in de Trix in Antwerpen. Denzel Curry kan je dan weer op dinsdag 10 december in de Ancienne Belgique in Brussel aan het werk zien.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1815 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

slowthai - UGLY (★★★★★): Lelijkheid op het allermooist

Wij weten niet zo goed wat het is, maar we raken altijd in de ban van artiesten die overduidelijk een gekwelde ziel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai - "Feel Good"

We gaan allemaal wel eens door een periode waarin niets echt lekker lijkt te gaan. Het voelt dan alsof vrijwel alles helemaal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie – “Sad B!tch”

De Britse popzangeres Anne-Marie mag je gerust de koningin van de positieve break-up songs noemen. Met twee succesvolle albums en hits als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.