Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Districts – “Loving Protector Guy”

De Amerikaanse band The Districts laat nog eens van zich horen. Het viertal uit het klein stadje Lititz heeft de afgelopen jaren veel ups en downs gekend, maar dat weerhield hen nooit om met hun band verder te gaan. In februari lieten ze ons met een foto zien dat ze in New York aan het werken waren aan hun vierde album en deze blijkt nu ook eindelijk klaar te zijn. Het vorige album Popular Manipulations verscheen in 2017 en bracht hen onder andere naar de Botanique. Dit najaar staat er al een kleine VS tour gepland, dus het zal niet al te lang meer duren vooraleer we een nieuw album mogen verwachten.

“Loving Protector Guy” is een eerste voorsmaakje van de vierde lp en het is zeker niet de minste geworden. The Districts heeft wat aan hun sound gesleuteld zonder hun charme te verliezen en maakt met “Loving Protector Guy” een vitale indruk op ons. De gitaar heeft een aangename drive en voorziet het nummer van een vrolijke noot. Ook de manier waarop ze hun verhaal vertellen in het nummer weet ons aangenaam te verrassen en is zonder meer een van de sterkere punten van de band. The Districts schittert met hun nieuw nummer alles en iedereen weg en stoomt ons nu al klaar voor wat er zal volgen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1414 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Districts - "Cheap Regrets"

The Districts is een heel productieve en actieve band en in maart mogen we ons alweer verheugen op hun nieuwste album You Know…
LiveRecensies

The Districts @ Botanique (Rotonde): Dag en nacht verschil 

Op 25 september 2017 stond in de Botanique The Districts uit Philadelphia geprogrammeerd. De band kwam er zijn nieuwste plaat Popular Manipulations…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 17 - 23 juli 2017

De vakantie is volop aan de gang en iedereen kan genieten van de nodige rust. Toch gaat niet iedereen op vakantie en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.