banner

FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Play Festival 2019 maakt hele line up bekend!

© Maxim Meyer-Horn

Het zijn spannende tijden aan de Bootstraat in Hasselt, want vanaf september gaat een nieuw tijdperk voor de Muziekodroom van start. De bekendste concertvenue van Limburg heeft van de zomerpauze gebruikgemaakt om zichzelf een reboot te geven. Naast een nieuw logo en slogan (‘Making Scene’) mogen we ons vanaf september verheugen op een gloednieuwe clubzaal. Ondanks de vele veranderingen, is er ook dit jaar weer de jaarlijkse afspraak met het Play festival. Dit jaar gaat het indoorfestival door op zaterdag 5 oktober en dat is tegelijk de officiële opening van een vernieuwde Muziekodroom.

Ook dit jaar heeft de Muziekodroom een eclectische line up weten samen te stellen met heel wat straffe namen van eigen bodem. Koplopers zijn dit jaar de Limburgse rockhelden van The Sore Losers, Mauro Pawlowski’s Gruppo di Pawlowski en de nieuwe grande dame van de Belgische pop Charlotte Adigéry. Verder verwelkomt de Muziekodroom de Belgische hiphopqueen Blu Samu, de zwoele indierock van Jaguar Jaguar en surfrock van Danny Blue and The Old Socks. Gitaarbands nemen dit jaar mooi de bovenhand met de komst van Rhea, Newmoon, Hypochristmutreefuzz, Teen Creeps en The Guru Guru. De line up wordt netjes afgerond met BOLT RuinSusobrino, LTGL, Julian Hival, Das Runkst, het Brusselse Glauque en WHITE DRESS. Een line up met voor ieder wat wils die bewijst dat de Limburgse zaal ook verder de vinger aan de pols heeft.

De ticketverkoop is reeds gestart! Tickets kan je kopen via de website van de MOD.

 

1452 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInstagramInterviews

Maak kennis met de finalisten van Sound Track Limburg!

Na wekenlang beraad en verschillende voorrondes in Brussel en alle provincies ten Noorden van de taalgrens, kon de jury de moed opbrengen…
LiveRecensies

Samhain Festival @ Muziekodroom: De duisternis omarmen

Op 31 oktober vierden de Kelten eeuwen geleden Samhain, ook wel gekend als de overgang van de zomer naar de winterperiode. Nu…
LiveRecensies

Loud Love & The Waiting Game @ Muziekodroom: Scheurende avond rond melodie en de nineties

De Muziekodroom heeft een flinke vernieuwing doorgevoerd. Eerst was er de sinds een aantal maanden een frisse wind aan het waaien door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.