Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Vivian Girls – “Something To Do”

Iets minder dan een maand geleden was er plots de terugkeer van het vrouwelijke drietal dat onder de naam Vivian Girls door het leven gaat. “Sick” bleek meteen ook de voorbode te zijn van een nieuw album, Memory, dat op 20 september verschijnt. Nu brengen Cassie Ramone, Katy Goodman en Ali Koehler met “Something To Do” een tweede liedje uit die plaat. De band komt voorlopig nog niet naar België.

“Something To Do” is misschien nog iets strakker dan “Sick” al was. Het gaat dan ook meteen heel energiek van start met fuzzy gitaren en zweverige vocals. Dit is Vivian Girls op zijn best: ze klinken stevig, vrolijk en toch toegankelijk genoeg om niemand kwaad te doen. Als er zich dan na anderhalve minuut een heerlijke solo in de debatten mengt, weet je dat je iets te doen hebt. Je moet deze song namelijk op repeat zetten en je dansschoenen aantrekken. De terugkeer van Vivian Girls is alles wat we ervan gehoopt hadden, en veel meer.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 augustus 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief