Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dimension – “If You Want To”

Dimension is de alias van Robert Etheridge, een Britse drum and bass producer. In 2014 werd hij opgemerkt door Chase & Status, en die boden hem een plaats aan bij hun platenlabel MTA Records. Hij staat niet gekend als vernieuwer van het genre, maar hij weet wel goed hoe je een nummer maakt waar iedereen op wil dansen. Commercieel hoeft niet altijd synoniem te zijn met slecht, en dat toont zijn leuke, nieuwe single “If You Want To” aan.

Dimension vat met zijn nieuwe track perfect de vibe van de beste avondjes uitgaan samen: ‘Okay, so I was only gonna go out for like a little bit and then I just wanted to stay / The music was so good, I couldn’t stop dancing.’ Zulke lyrics worden regelmatig meegedeeld door een vrouwenstem, waarna Dimension de boel steeds opnieuw doet ontploffen. De baslijn klinkt enorm aanstekelijk, en blijft het hele lied lang de aandacht trekken. Zoals bij elke goede dnb-schijf krijg je ook bij deze de neiging om je rugzak aan te trekken en heel de avond te blijven gaan.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 augustus 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief