Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Younger Hunger – “Straight Face”

De zomermaanden zijn altijd het uitgelezen moment om nog wat nieuwe bands te ontdekken en daar hoort ook Younger Hunger bij. De band uit Californië is nog maar net op onze radar verschenen, maar dat ze een belofte voor de toekomst zijn, hebben we al snel ontdekt. Younger Hunger ging onlangs viraal met een Game of Thrones meme en speelden zich zo in de aandacht van heel wat mensen. Veel muziek heeft het drietal nog niet uit en ook de release van hun eerste ep Yikes laat in ons land nog op zich wachten. Vandaag krijgen we in ieder geval het zomerse “Straight Face”.

“Straight Face” klinkt zoals een tof indierock nummer moet klinken: vrolijk en lichtjes verteerbaar. Wereldvernieuwend klinkt het allemaal niet, maar “Straight Face” straalt desondanks veel spontaniteit uit en dat werkt aanstekelijk. Zanger en tevens ook de schrijver van de nummers Tony Davia beschikt over een aangename stem, waar zowat iedere muziekliefhebber voor zou kunnen vallen. Het is allemaal wat braafjes gehouden en met wat meer experiment zou “Straight Face” nog een tikkeltje beter klinken.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 augustus 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief