Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Francis Lung – “Up & Down”

Binnen een kleine twee weken verschijnt A Dream Is U, de debuutplaat van Francis Lung. De uit Manchester komende muzikant houdt zich in zijn vrije tijd bezig met skaten en het producen van andermans album. De afgelopen jaren loste hij al heel wat nummers en speelde Francis al een resem shows, maar op een debuutalbum was het lang wachten. Nu zit het langverwachte eerste er dus effectief aan te komen en met “Up & Down” krijgen we nog eens een laatste smaakmaker te horen.

“Up & Down” klinkt iets anders dan de voorgaande nummers, maar toch is er een duidelijke lijn door de muziek van Francis Lung te trekken. De sfeer is namelijk steeds weer dezelfde en geeft ons het gevoel dat het nummer op oude spoelen is opgenomen en dat zorgt net voor authenticiteit. Francis Lung staat er om bekend dat hij de instrumenten ook allemaal zelf beoefent en ook op “Up & Down” staat hij voor het grote deel in voor de instrumentatie. De vonk slaat echter vooral over dankzij de leuke bridge en het catchy refrein dat het nummer pas echt maakt. Dat belooft alvast voor een sterk debuut!

Dit najaar staat Francis Lung op dinsdag 5 november in de nieuwe club van de Muziekodroom te Hasselt en op woensdag 6 november in de Botanique te Brussel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Francis Lung - "2p Machine"

Francis Lung doet misschien niet meteen een belletje rinkelen bij iedereen, maar dat wilt niet zeggen dat de songschrijver een debutant is….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.