Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Freya Ridings – “Unconditional”

In 2017 scoorde de Britse Freya Ridings in eigen land een hit met “Lost Without You”. De warme stem die we op de ballade te horen krijgen, bereikte al een vrij groot publiek in Groot-Brittannië, Amerika en ook het Europese continent. Eerder dit jaar bekroonde de Britse Times haar met de titel ‘voice of 2019’ en later deze week brengt de zangeres haar debuutalbum uit. Wie de muziek en stem van Ridings hoort, moet misschien een beetje aan Florence +The Machine denken, dus het is geen wonder dat Florence Welch al liet weten dat ze fan is van Ridings. Ook Taylor Swift en Game Of Thrones actrice Lena Headly behoren tot de fanclub. Eerder dit jaar zat de zangers ook in de zetel van James Cordon tijdens The Late Late Show. Op een Carpool Karaoke is het nog wachten, maar het gaat plots vrij snel voor de zangeres.

“Unconditional” is een rustig nummer waarin de stem van Freya Ridings danst met een akoestische gitaar. De vibrato in de stem eist je aandacht op en betovert je helemaal. Je zou bijna vergeten luisteren naar de tekst. De strijkers die naar het einde toe ten tonele komen zorgen ervoor dat het intieme liefdeslied net niet te rustig blijft of te veel hetzelfde is. Een prachtig nummer dat ons doet verlangen naar meer. En aanstaande vrijdag krijgen we dat ook!

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

944 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Magdalena Bay - "Unconditional"

Grenzen bestaan anno 2022 niet meer binnen het muzieklandschap en dus komen er tegenwoordig met regelmaat de gekste projecten op ons pad….
Filmpje van de week

Filmpje van de week 15 - 21 mei 2017

Alweer een week voorbij, alweer een versie portie clipjes. Deze week vinden we een leidraad in choreografie, popjes en romantiek, een doorsnee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.