Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Poppel – “Listen”

Poppel is een klein dorp in de provincie Antwerpen, dat zijn naam deelt met deze Turnhoutse indierockband. Zelf categoriseren ze hun muziek als ‘lo-fi janglegaze’, wat op het eerste zicht een nietszeggend etiket lijkt te zijn, maar toch omschrijft het de combinatie van invloeden perfect – een luisterbeurt maakt alles duidelijk. Op 20 september komt hun nieuwe album MAKE SENSE eraan, dat Hit It en debuut-ep Couldn’t Care Less uit 2017 opvolgt, en deze eerste single zet al meteen de toon.

Met “Listen” maakten de mannen van Poppel een dromerig nummer met veel potentieel. Hoewel de positie van de band in de alternatieve Vlaamse scene zijn charme heeft – in de originele muziekclip zien we onder andere muzikale collega’s van Peuk, King Dick en Pink Room verschijnen – verdienen ze toch een aanzienlijk groter publiek. Deze nieuwe single is enorm easy on the ear, de gitaren klinken opgewekt en zo fris als een zomerbriesje, en gaan zo perfect samen met de zalvende stem van zanger Fik Dries. Een beloftevolle band om in het oog te houden!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Banji - "Listen"

De naam van het Utrechtse viertal Banji doet in het Nederlandse popcircuit al een heel tijdje de ronde. Hier en daar speelde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tanaë - "Listen"

Dat er ook heel wat interessante popartiesten in Wallonië te ontdekken zijn, durven we al eens vergeten. Toch is er één zangeres…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Fuel Balance - “Listen”

Rock in België krijgt tegenwoordig een serieuze heropflakkering. Denk bijvoorbeeld maar aan de wereldwijde successen van Brutus of Sons, die elke zaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.