Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding ft. Juice WRLD – “Hate Me”

Bijna drie jaar geleden stond de Britse superster Ellie Goulding nog op de Main Stage van Rock Werchter net voor Paul McCartney, maar een nieuw album hebben we sindsdien nog niet gekregen. Het is zelfs al vier jaar geleden dat haar derde album Delirium het levenslicht zag en haar status als wereldster bevestigde. De oorzaak hiervoor waren paniekaanvallen, die ze door te lange studiosessies opliep en haar aardig van het muzikale spoor trokken. Toch lijkt de Britse nachtegaal zo goed als verlost van de stoornissen en heeft ze de afgelopen maanden al enkele nieuwe nummers gelost. Een vierde album is dus onderweg.

Op “Hate Me” vindt Goulding weer haar oude vorm terug en heeft ze een leuk, zomers deuntje klaar. Als gastartiest wist ze de Amerikaanse Juice WRLD te strikken, die ook al aardig wat hits op zijn palmares heeft staan, dus een hit heeft ze er bijna zeker mee te pakken. In vergelijking met haar recentste releases, klinkt “Hate Me” iets spannender en toch ook commerciëler. Je hoort het dus waarschijnlijk al snel op de radio terugkomen, want daar is de single overduidelijk voor gemaakt. Niets mis mee, want aanstekelijk en memorabel is het nummer gelukkig wel.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "Lace It" (feat. Eminem & benny blanco)

Vier jaar geleden doofde het licht van Juice WRLD door een onopzettelijke overdosis en verloor de rapwereld een van haar grootste sterren….
InstagramLiveRecensies

Ellie Goulding @ Koninklijk Circus (Cirque Royal): Sluimerende hitjesshow

Het is al enige tijd geleden dat Ellie Goulding de hitlijsten in vuur en vlam zette met nummers als “Burn”, “Love Me…
InstagramLiveRecensies

Werchter Boutique 2023: De roze loper uitgerold

Het moment dat de poorten aan de Haachtsesteenweg voor het eerst opnieuw openen en tienduizenden muziekliefhebbers eindelijk terug de bekendste weide van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.