Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Sherlocks – “NYC (Sing It Loud)”

The Sherlocks laten opnieuw van zich horen en komen vandaag met groot nieuws. Naast een heuse Europese tour, laat de band uit Bolton vandaag ook weten met een nieuw album te komen. Under Your Sky wordt hun tweede plaat en verschijnt op 4 oktober. Het viertal bestaande uit twee gebroeders loste amper twee jaar geleden hun debuutplaat Live For The Moment, maar dat weerhield hen niet om samen met producer en The Coral lid James Skelly snel weer de studio in te deuken. Vandaag krijgen we al een eerste voorsmaakje te horen, maar echt helemaal warm lopen we er nog niet van.

The Sherlocks maken indierock die niet zou misstaan in stadions en arena’s, maar soms blijven ze net dat tikkeltje te braaf. Ook op “NYC (Sing It Loud)” verlaten ze hun comfortzone niet en serveren ze ons vrolijke indierock zonder voor echt veel vernieuwing te zorgen. Het nummer is vooral opgebouwd rond het refrein dat een meezinger is en gemakkelijk & snel door iedereen meegezongen kan worden. Voor een glimlach zorgen ze met “NYC (Sing It Loud)” zeker en vast, maar ze mogen in de toekomst gerust wat meer durf in hun nummers steken.

Op donderdag 14 november speelt de band uit Bolton in Kavka te Antwerpen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 juni 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief