Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Joji – “Sanctuary”

Nog niet zo lang geleden stond hij bekend als de Youtuber Filthy Frank, maar sinds 2017 gaat de Japanner als zanger door het leven onder de naam Joji. George Miller, zo heet hij echt, maakt met zijn muziek iets tussen r&b en triphop en die formule slaat aan. Vorig jaar bracht hij met BALLADS 1 zijn eerste echte album uit en dat bracht hem meteen naar de top. Met “Sanctuary” lijkt Joji een opvolger klaar te hebben voor hits als “SLOW DANCING IN THE DARK” en “YEAH RIGHT“.

Op “Sanctuary” krijgen we opnieuw een donker nummer met veel bassen. In tegenstelling tot de rest van het nummer, gaat Joji op de refreinen serieus de hoogte in met zijn stem, waardoor het een echt zwoele r&b song wordt en zelfs iets weg heeft van dreampop. “Sanctuary” springt er niet meteen uit, doordat er geen echte apotheose in zit. Zeker geen slecht nummer, maar we hadden toch iets experimenteel van de Japanner verwacht.

Joji annuleerde eerder dit jaar nog zijn concert op Pukkelpop.

Facebook / InstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 juni 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief