Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Summer Cannibals – “Can’t Tell Me No”

Het Amerikaanse Summer Cannibals weet beide elementen van hun naam enigszins in hun sound te verwerken. Enerzijds kan de groep namelijk iets upbeat en poppunkachtigs hebben, maar anderzijds valt er in geen geval met hen te sollen. Samen met haar bandleden staat Jessica Boudreaux serieus haar mannetje en hun nieuwe plaat zal zelfs sporen van feministische boodschappen dragen. Het album zal Can’t Tell Me No heten en komt eraan op 28 juni. Eerder kregen we daar al “False Anthem” van te horen en op de titeltrack van hun vierde langspeler haalt de band werkelijk alles uit de kast.

Summer Cannibals vliegt er direct in op “Can’t Tell Me No”. Een diepe baslijn en een drum die tegentijden laat triomferen worden belaagd met Jessica’s onderkoelde zanglijn. Nog geen halve minuut ver en we waren eigenlijk al tevreden van de overstelpende sound van het nummer. In het refrein wordt dan nog eens een versnelling of tien hoger geschakeld en ook onze volumeknop draagt de gevolgen van dat stevige optrekken. Onder de leuze ‘Hoe luider, hoe beter!’ laten we “Can’t Tell Me No” door onze speakers razen. Als het nog niet duidelijk was; het is een titeltrack om u tegen te zeggen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 mei 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief