Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sleater-Kinney – “Hurry On Home”

Het is volgend jaar twintig jaar geleden dat de Amerikaanse indiepunkgroep Sleater-Kinney haar debuutalbum uitbracht. Ze werden al snel een van de belangrijkste vrouwelijke rockgroepen van Amerika en brachten links-gezinde en feministische boodschappen in hun singles, die veel aanhangers wisten te verzamelen. In 2005 kondigde de groep na tien jaar aan te stoppen, maar in 2015 volgde met het uitzonderlijk goede No Cities To Love dan toch de comeback.

“Hurry On Home” is de eerste single van hun weldra verschijnende negende studioalbum The Center Won’t Hold. Met heel wat melodische riffjes en opbouwen stevent het nummer een kleine drie minuten recht op je hart af. De zeer oprechte, coole sfeer van het nummer is zeker iets waarmee de band opnieuw kan uitpakken. Ook de meerstemmig gezongen stukjes geven nog eens echte punch aan het nummer, dat overigens door St. Vincent geproduceerd werd. Hopelijk snel nog meer nieuwe muziek van de band.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief