Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rachel Chinouriri – “Mama’s Boy”

De carrière van de Londense Rachel Chinouriri kwam van de grond toen ze haar eerste ep op Soundcloud dropte. Dat plaatje had ze volledig zelf in elkaar gestoken, en het resultaat van die DIY-methode trok heel wat aandacht. Sinds vorig jaar brengt ze af en toe een single uit en wij wachten geduldig op een eerste langspeler. Chinouriri’s sound heeft in die korte periode al een hele evolutie ondergaan. Ze begon met tragere nummers die het moesten hebben van de sfeerschepping, maar daarna sloeg haar sound om naar de zwoele kant. Er komen nu heel wat r&b- en hiphopinvloeden bij kijken, die de nummers erg geschikt maken voor drukkende zomeravonden. Ons hoor je niet klagen.

Net toen we dachten dat haar vorige worp “Adrenaline” haar beste exemplaar was, gaat Rachel Chinouriri’s vorige single de competitie aan met haar nieuwste exemplaar “Mama’s Boy”. Waar die vorige meer een hiphop groove vertoonde, legt de jongedame nu de nadruk op r&b. We hebben amper tijd nodig om in de juiste stemming te komen; de zangeres en de aangename drive die haar begeleidt, trekken direct de aandacht van zowel ons kritisch oor als onze heupen. Zonder moeite gaan we op in de sound en zo snel mogelijk knopen we de veters van onze dansschoenen.

Wat ons betreft, gaat de Britse enkel maar in stijgende lijn. Chinouriri kan wel eens heel wat potten gaan breken, dus laat dat album maar komen!

Facebook / Instagram

https://soundcloud.com/atlasartistsmanagement/mamas-boy-rachel-chinouriri

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

LANY - Mama's Boy (★★★½): LANY blijft vooral zichzelf

De tijd vliegt, want inmiddels is de Amerikaanse band rond Paul Jason Klein met Mama’s Boy al toe aan hun derde album….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LANY - "you!"

Het wordt een najaar vol melancholie, want op 2 oktober verschijnt Mama’s Boy, het inmiddels derde album van LANY. Daarnaast krijgen we…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LANY - "if this is the last time"

Een tijdje geleden kondigde LANY, de Amerikaanse synthpop band rond Paul Klein, het derde album aan. De plaat krijgt de titel Mama’s…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.