Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LUME – “Something Sweeter”

Vorige week kon je in de Engelse stad Brighton terecht voor opkomend talent, want het gerenommeerde showcase festival The Great Escape vond er plaats. Het kleine stadje aan de zee is het thuis van de jonge zangeres LUME, die momenteel aan het doorbreken is. Sinds 2017 brengt ze muziek uit en vorig jaar kregen we zelfs een eerste bescheiden ep. Op Tip of your Thumb kregen we zachte pop te horen, maar deze keer pakt ze het iets sfeervoller aan.

“Something Sweeter” is met zekerheid haar zoetste release tot nu en weet door zijn goed ingezette instrumentatie te overtuigen. Piano’s, drums, gitaren… elk instrument krijgt de nodige aandacht en wordt tot een mooi popsoepje gemixt. Op onze honger blijven we dus niet zitten, maar honger naar meer krijgen we des te meer. De leuke opbouw zorgt voor het nodige evenwicht en geeft nog wat peper aan deze zeer melodische poptrack, waar we enorm van genieten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief