Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer ft. Skip Marley – “Can’t Take It From Me”

Het was alweer een tijdje geleden dat we van Major Lazer gehoord hadden, want tijdens de koude wintermaanden doen ze hun winterslaap om tijdens de zomermaanden helemaal klaar te zijn voor de festivals. Al sinds het uitbrengen van hun derde album Peace Is The Mission in 2015 wordt er al gesproken over de opvolger ervan: Music Is The Weapon. Tot op heden kregen we dat album nog altijd niet te horen maar het grote brein achter het trio, Diplo, liet al weten dat het hoogstwaarschijnlijk wel het laatste Major Lazer album zou worden.

Met het uitbrengen van “Can’t Take It From Me” lijkt de laatste lijn nu wel degelijk ingezet voor het drietal. De groep kondigde namelijk zelf al aan dat het de eerste single van het nieuwe (en tevens laatste) album zou worden. Ditmaal mogen ze zelf rekenen op de hulp van Skip Marley (jawel, de zoon van reggae-legende Bob Marley). De reggae van Marley gemixt met de dancehall-EDM sound van Major Lazer, daar zit zeker potentieel in. Jammer genoeg komt dat potentieel er niet helemaal uit op deze single. De vocals zijn zeker niet slecht maar zowel de beat als de drop zijn echt veel te braafjes. Hier zien we deze zomer de festivalgangers absoluut niet los op gaan, wat jammer is, aangezien dat net de grootste troef is van de mannen van Major Lazer.

Hopelijk kunnen de volgende singles ons wat meer bekoren, anders wordt het een klein beetje een afscheid in mineur. Wie Major Lazer deze zomer aan het werk wil zijn, kan terecht op Pinkpop. Op 10 juni zijn ze een van de headliners in Landgraaf. Een Belgisch festival zit vooralsnog niet tussen hun tourdata.

WebsiteYoutubeInstagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer & Lous and The Yakuza - "I Don't Care About Nothing"

Nadat Lous and The Yakuza in de herfst van 2020 haar debuutalbum Gore met de wereld deelde en haar grote doorbraak dichtbij leek,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer ft. Marcus Mumford - "Lay Your Head On Me"

Artiesten werken vaak samen; meestal doen ze dat met anderen waarmee een samenwerking voor de hand ligt doordat hun genres mooi aansluiten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer & Khalid – “Trigger”

Verassende combinatie in het poplandschap, want dj-trio Major Lazer loste vandaag een nieuw nummer met de Amerikaanse zanger Khalid. Die eersten hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.