Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Crooked Colours ft. Ladyhawke – “Never Dance Alone”

Klaar voor vernieuwende elektronica van ‘Down Under’? Crooked Colours brengt samen met de Australische Ladyhawke, die we kennen van hits als “My Delirium” en “Paris Is Burning”, een nieuw nummer uit. Hoogstwaarschijnlijk mogen we “Never Dance Alone” verwachten op hun nieuw album Langata, dat op 17 mei in de rekken ligt. Het trio uit Perth maakt indie aan de hand van elektronica, dat invloeden lijkt te hebben van Alt-J en Crystal Castles.

“Never Dance Alone” begint zeer rustig en heeft iets weg te van RÜFÜS. De indie elektroklanken hebben een ambient smaakje en breken zachtjes los. De stem van de zangeres gaat wonderwel samen met de zachte beats die Crooked Colours voor de dag legt. Een fijn nummer dat een zomerse hitgevoeligheid meedraagt. Wie weet staan we binnenkort wel op één of andere remix te dansen van “Never Dance Alone”.

FacebookSite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 mei 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief