Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DJ Snake & Sheck Wes ft. Offset, 21 Savage & Gucci Mane – “Enzo”

DJ Snake is wellicht de succesvolste dj en producer van het moment en zodat hij dat ook zeker en vast blijft, brengt hij hits aan de lopende band uit. De Fransman werkte het afgelopen jaar al samen met Justin Bieber, Cardi B, Selena Gomez, Migos, Travis Scott en wist al meermaals de magische grens van een miljard streams te doorbreken. Bekend werd DJ Snake in 2013 met het nummer “Turn Down For What” en sindsdien is hij dus niet meer weg te slaan uit de EDM-scene. Voor zijn nieuwste single “Enzo” wist hij alweer een heleboel grote rappers te strikken met Offset (lid van Migos), 21 Savage, Sheck Wes en Gucci Mane.

Wij zullen eerlijk zijn, van “Enzo” worden we niet echt warm of koud. Afgezien van de A-list aan features is dit nummer niet meer dan een doorsnee hiphopnummer zoals er de dag van vandaag al zoveel zijn. De chorus werd trouwens voorzien door mister “Mo Bamba”-Sheck Wes en is gemakkelijk te onthouden, maar na een tijdje begint de vake herhaling toch wat te vervelen. Wel zijn de strofes van 21 Savage en Gucci Mane goed, waarbij zeker eerstgenoemde punten weet te scoren met zinnen als ‘I don’t play, boy, I’m not Carti’ (een niet mis te verstane diss in richting rappercollega Playboi Carti). Toch mist “Enzo” de klasse en snelheid van een Ferrari en moeten we constateren dat onze verwachtingen misschien wel iets te hoog gespannen waren.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1423 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Young Stoner Life - Slime Language 2 (★★½): Te veel is te veel

Young Thug is een van de meest invloedrijke rappers van de laatste jaren. Als een van de steunpilaren van de gouden mumblerapgeneratie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single G-Eazy - "A Little More" (feat. Kiana Ledé)

Valentijn staat voor de deur en dat weet G-Eazy ook. Na zijn single “Provide” met Chris Brown en Mark Morrison brengt de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sheck Wes - "2020 DRAFT"

Sheck Wes is een 22-jarige rapper uit New York, althans daar gingen we toch van uit na zijn monsterhit “Mo Bamba” en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.