Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DJ Snake & Sheck Wes ft. Offset, 21 Savage & Gucci Mane – “Enzo”

DJ Snake is wellicht de succesvolste dj en producer van het moment en zodat hij dat ook zeker en vast blijft, brengt hij hits aan de lopende band uit. De Fransman werkte het afgelopen jaar al samen met Justin Bieber, Cardi B, Selena Gomez, Migos, Travis Scott en wist al meermaals de magische grens van een miljard streams te doorbreken. Bekend werd DJ Snake in 2013 met het nummer “Turn Down For What” en sindsdien is hij dus niet meer weg te slaan uit de EDM-scene. Voor zijn nieuwste single “Enzo” wist hij alweer een heleboel grote rappers te strikken met Offset (lid van Migos), 21 Savage, Sheck Wes en Gucci Mane.

Wij zullen eerlijk zijn, van “Enzo” worden we niet echt warm of koud. Afgezien van de A-list aan features is dit nummer niet meer dan een doorsnee hiphopnummer zoals er de dag van vandaag al zoveel zijn. De chorus werd trouwens voorzien door mister “Mo Bamba”-Sheck Wes en is gemakkelijk te onthouden, maar na een tijdje begint de vake herhaling toch wat te vervelen. Wel zijn de strofes van 21 Savage en Gucci Mane goed, waarbij zeker eerstgenoemde punten weet te scoren met zinnen als ‘I don’t play, boy, I’m not Carti’ (een niet mis te verstane diss in richting rappercollega Playboi Carti). Toch mist “Enzo” de klasse en snelheid van een Ferrari en moeten we constateren dat onze verwachtingen misschien wel iets te hoog gespannen waren.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2006 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

21 Savage - american dream (★★★★): Smaakpalet aan stijlen met eigenwijze flows

Het is eindelijk zover; na zes jaar wachten is 21 Savage er met een nieuw soloalbum. Hoewel hij regelmatig samenwerkt met grote…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 20 mooiste albumhoezen van 2023

Het oog wil ook wat, dat geldt zelfs in de auditieve wereld van de muziek. Albums terugbrengen naar hun artwork is de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jung Kook - GOLDEN (★★★★½): Gouden rollercoaster met verschillende invloeden

RM en J-hope brachten al een soloplaat uit, V en Jimin elk een ep. Vandaag is het de beurt aan het jongste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.