Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Abstract – “Big Wheels”

Dat Kevin Abstract, bekend als stichtend lid van de Amerikaanse hiphop groep Brockhampton, nogal mysterieus kan zijn, wisten we al langer en zodoende krijgen zijn fans niet veel informatie over een aankomend album, dat naar alle waarschijnlijkheid Arizona Baby zal heten. Veel meer dan enkele cryptische tweets krijgen ze niet. Zo werd ook op het YouTube account van Brockhampton de video “The 1-9-9-9 is coming” geüpload, eerst werd er verwacht dat dit nummer enkel een voorproefje was, maar na wat Shazamwerk kwamen de fans erachter dat dit eigenlijk het nummer “Big Wheels” is dat zal verschijnen op Kevin’s nieuwe plaat.

In het nummer komen we de typische Brockhampton flow tegen en dat hoeft niet te verbazen, aangezien het geproducet werd door Romil Hemnani, de vaste beatmaker van ‘The best boysband since One Direction’. Kevin haspelt zijn diepzinnige bars af binnen de minuut, waardoor het nummer eindigt met een jazzy intrumental van bijna een minuut.

Ondanks de korte duur van het nummer, kunnen we niet meer wachten tot er volgende songs uitkomen. Als we één van zijn tweets juist geïnterpreteerd hebben, zou het kunnen dat er op 11, 18 en 25 april iets te gebeuren staat. Volgens Genius komt het album uit in april, dus het worden enkele weken om naar uit te kijken.

TwitterInstagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LeBlanc - "TWIJFEL" (feat. Ide Snake)

Allebei stonden ze al in de finale van een belangrijke wedstrijd voor jong opkomend talent, maar op een echte doorbraak wachten beide…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "The Light"

Juice WRLD had het ongeluk slechts 21 jaar op deze aardbol te mogen rondlopen. In 2019 overleed de Amerikaanse artiest aan de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jazz Brak - "MEER"

Sinds kort is het niet enkel Jazz Brak van STIKSTOF meer, maar ook gewoon Jazz Brak. In december kondigde de Brusselse rapper,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.