Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dog Blood – “Turn Off The Lights”

Supergroepen zijn een veelvoorkomend fenomeen in de muziekindustrie. Soms is het geheel jammer genoeg niet sterker dan de afzonderlijke delen, maar in het geval van Dog Blood kunnen we dit gelukkig weerleggen. Dubstepkoning Skrillex en technotalent Boys Noize tonen dat ze niet enkel individueel maar zeker ook collectief hun muzikale kunde blijven behouden. Het is al van 2013 geleden dat ze onder de noemer Dog Blood iets van zich lieten horen, maar met “Turn Off The Lights” trachten ze ons bloed terug sneller te laten stromen.

De eerste minuut klinkt met de buildup uitgewerkt met samples al veelbelovend, en na de drop profileert het nummer zich helemaal als dé soundtrack voor een wilde nacht. Staalhard zijn de beats van beide heren. Daarom waarderen we ze zo hard en behoren ze terecht tot de top in hun genre. Nu is het uitkijken naar meer nieuw werk dat hopelijk binnen minder dan zes jaar zal verschijnen!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

 

30 maart 2019

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief