Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Khalid – “Self”

© CPU – Sven Michiels

De 21-jarige Amerikaanse zanger Khalid behoort tot de jonge garde popartiesten die momenteel een grote invloed heeft op de jeugd. Samenwerkingen heeft de zanger in overvloed, van Martin Garrix tot Billie Eilish naar Shawn Mendes. Binnenkort komt daar nog een nummer met P!nk bij, maar ook solo doet de jonge zanger het voortreffelijk. Zijn show in de AB afgelopen jaar was snel uitverkocht en ook The Barn van Rock Werchter stond vorige zomer helemaal gevuld. Op 5 april brengt hij zijn tweede album Free Spirit uit, waarmee hij zich aan de pophemel wil vestigen.

“Self” is al de vijfde single die we van zijn volgende album te horen krijgen en is eerder een laidback poptrack geworden, boordevol soul en r&b invloeden die onder de poppy sound lichtjes verloren gaan. Hij is dus zeker niet aan zijn sterkste werk toe, maar teleurstellen doet hij ook niet. Het had bij momenten misschien iets uitdagender en minder monotoon mogen zijn, maar de sfeer en de mood van het nummer zitten zeker goed.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

28 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief