Features

De vijf van “Den Beir” – 166

Ook in 2019 vergezellen we je van muziek. Een ook dit jaar vergeten we onze vaste rubriek ‘De vijf van “Den Beir”’ niet. Voor de 166ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

Keelan Mak – Warm Blooded

“Warm Blooded” overtuigt dankzij zijn zwoele productie en sterke vocals. Een song dat een hit zou kunnen zijn indien het door een bekende band werd geschreven.

Gaffa Tape Sandy – Headlights

“Headlights” laat twee soorten vocals in interactie gaan, het resultaat is boeiend en laat je telkens weer iets nieuws ontdekken.

Delagoon – Time

Delagoon toont een donkere en iets meer ruwere kant van zichzelf op “Time”, het resultaat is een opbouwende rocksong dat geen gierende gitaren schuwt.

Dead Agents – Aimless Careless

Dead Agents komt uit de UK en brengt ons furieuze rock dat hard binnenkomt en nog eens aanstekelijk is ook.

Strandels – Love On Repeat

Tova en Sixten Strandell zijn een tweeling en samen maken ze magische pop die blijft hangen, zo ook op “Love On Repeat”.

Draigh – Palm

Een smooth, dromerig pop liedje dat je heel zwoel aan het dansen zet, Draigh toont aan dat hij naast producen ook heel fijne tracks kan maken.

3364 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.