Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Polar Youth feat. ÊMIA – “Secrets”

Onder haar alter ego Polar Youth dropt de Genste producer Elisabeth Verstraete vandaag de eerste single van haar aankomende ep. Degenen met een goed geheugen kunnen haar nog kennen van haar nominatie tot Most Promising Artist op de Red Bull Elektropedia Awards in 2014. Sinds haar overwinning heeft de 23-jarige producer ons laten wachten tot 2018 op haar debuutsingle “All Night” waar ze onmiddellijk meer als 340.000 plays mee behaalde op Spotify. Met haar typerende combinatie tussen trap, pop en house bracht ze vorig jaar ook twee succesvolle remixen uit die samen voor meer dan 800.00 plays zorgden.

“Secrets” is een fijne pop track met sterke trap en hip-hop invloeden die voor een aangenaam verteerbare nieuwe single zorgen van Polar Youth. De laid-back sfeer die betoverend naar boven komt, staat in contrast met de zanglijn die het nummer het nodige tempo geeft. De indrukwekkende vocalen worden verzorgd door de Amerikaanse singer-songwriter ÊMIA en maken van dit nummer een perfect gebalanceerd pronkstuk. Na deze single zijn we heel benieuwd naar de aankomende ep van Polar Youth waar ongetwijfeld ook het hardere werk aan bod zal komen.

Facebook / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bleach Lab - "All Night"

Fans van melancholische rockmuziek zullen de Zuid-Londense formatie Bleach Lab hopelijk al in hun playlist hebben staan, anders moeten ze daar vandaag…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maceo Plex - "All Night" (feat. Oscar and the Wolf)

Het ging een tijdje niet zo goed met Max Colombie, maar sinds hij zijn comeback vierde op de Main Stage van Pukkelpop,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ONI - "Secrets" (feat. Iggy Pop & Randy Blythe)

Behalve de echte metalliefhebbers zijn er maar weinig mensen die ooit al van ONI hebben gehoord. De progmetalband ontstond in 2014, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.