Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single MARINA – “Superstar”

MARINA heeft geen man die Johnny heet en ze komt ook niet van de foor, maar is wel een Amerikaanse zangeres die met haar drie albums successen wist te boeken. Bij een groter publiek is ze bekend als Marina & The Diamonds, maar die naam heeft ze dus nu verkort. Nadat ze in 2018 twee nummers met Clean Bandit uitbracht, kwam ze begin februari na vier jaar terug met solowerk. Haar vierde album Love + Fear komt op 26 april uit en bestaat uit twee delen met telkens acht nummers.

De nieuwe single “Superstar” volgt op de eerste single “Handmade Heaven“. Beide nummers staan op het Love deel van het album en verschillen qua sound enorm. Nadat “Handmade Heaven” de dreampop kant op ging, is “Superstar” iets radiovriendelijker en moet ze het vooral hebben door de aanstekelijke hook die op het refrein volgt. Een leuk deuntje is het nummer zeker en haar fans zullen er ongetwijfeld van smullen. Het aftellen naar haar vierde album kan dus bij deze zeker beginnen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief