Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Shy FX – “Rudeboy Lovesong”

Shy FX is een Britse drum and bass en reggae producer die jullie misschien wel kennen van de remix die hij maakte van “Who Knows” van Protoje of van “Roll the Dice” in samenwerking met Lily Allen. Op 15 maart komt hij met zijn nieuw album Raggamuffin Soundtape en daarvan liet hij ons al een eerste voorproefje horen. Hiervoor werkte hij samen met Sweetie Irie en Cara Delevingne (ja, naar het schijnt zingt die ook).

Met “Rudeboy Lovesong” laat Shy FX de drum and bass links liggen en krijgen we eerder een laidback reggae nummer. Het nummer gaat over een koppel waar de één nu niet bekendstaat voor de zachte en tedere liefde die hij geeft. Maar tegengestelden trekken elkaar aan en niemand weet waar ze samen al doorheen zijn gegaan, waardoor het eigenlijk toch wel dikke liefde is. Sweetie Irie en Cara Delevingne nemen elk een kant van het koppel voor zich, Maar gelukkig is het toch vooral Sweetie Irie die we horen en blijft Cara wat op de achtergrond.

Shy FX liet op zijn Instagram weten dat het album meer in de lijn zal liggen met dit nummer, maar toch even de rest van de nummers afwachten om te zeggen of we daar nu echt heel blij van worden. Voor wie Shy FX live aan het werk wil zien, moet goed de namen die Dour lost in de gaten houden. Wie Cara Delevingne live wil zien moet afzakken naar één of andere modeweek in Parijs, Milaan of New York.

FacebookTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 februari 2019

About Author

Joren Van der Plas


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Shy FX – “Rudeboy Lovesong””

  1. we wachten al lang op zijn album! laat maar komen!
    Irie!

    Maarten ‘jimmy Spliff’ Bevers
    ‘get together & feel alright’ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief