Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SASAMI – “Free” (feat. Devendra Banhart)

Sasami Ashworth heb je misschien al eens zien spelen met Cherry Glazerr, Snail Mail, Mitski of Soccer Mommy, maar dit manusje-van-alles uit Los Angeles is nu voornamelijk bezig met haar solocarrière. Als SASAMI hebben we al een aantal heel indrukwekkende songs van haar gehoord; telkens anders en altijd even prikkelend. We kijken dus uit naar haar debuutalbum dat op 8 maart zal verschijnen via Domino. Hieruit kunnen we alvast ook naar “Free” luisteren, een samenwerking met niemand minder dan Devendra Banhart.

Op “Free” horen we SASAMI op haar intiemst. Met een minimale bezetting en een warm gitaarspel klinkt het nummer meer rustgevend dan zijn voorgangers. Een stroom van ruisende feedback lijkt het af en toe moedwillig te verstoren, maar Ashworth’s zang wordt al vlug aangevuld met de mooie harmonieën van Devendra Banhart. Het gevoelige “Free” ontaardt hierdoor in een prachtig en zacht duet dat enerzijds klein klinkt, en anderzijds groots is in emotie. Op basis van de indrukwekkende singles, zou het debuut van SASAMI wel eens heel interessant kunnen worden.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Mitski @ Les Nuits Botanique (Chapiteau): TikTok-meisjes in de echte wereld

Mitski: je had er tot op de dag van vandaag misschien nog nooit van gehoord. Hoewel de Japans-Amerikaanse tegenwoordig populairder is dan…
AlbumsFeatured albumsRecensies

SASAMI - Squeeze (★★★½): Een verrassend emotioneel verhaal

Sasami Ashworth liet haar jaren bij Cherry Glazerr achter zich in 2018 om zich volledig op haar eigen project SASAMI te richten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SASAMI - "Call Me Home"

Als de naam SASAMI niet meteen een belletje ergens in je achterhoofd doet rinkelen, dan is het hoog tijd om daar verandering…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.