Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Weyes Blood – “Everyday”

Als Weyes Blood brengt de Californische muzikante Natalie Mering al een tijdje grenzeloze folk- en popmuziek uit met uiteenlopende invloeden en insteken. In 2016 zette ze de stap naar de doorbraak met het toegankelijkere Front Row Seat To Earth.Na een aantal samenwerkingen met o.a. Ariel Pink werd het tijd voor haar nieuw solo-album. Die plaat heet Titanic Rising en zal verschijnen op 5 april via Sub Pop. Hieruit konden we eerder al “Andromeda” beluisteren, maar nu is ook “Everyday” uitgebracht.

“Everyday” klinkt enerzijds op-en-top als Weyes Blood dankzij haar grootse en doorleefde zang en melancholische teksten, maar ook opvallend anders. De melodie klinkt op momenten uitbundig, de arrangementen zijn energetisch, uitgebreid en doen het nummer zweven. “Everyday” is dan ook een bijzonder aanstekelijk nummer dat Weyes Blood opnieuw van een andere kant laat zien.

Weyes Blood speelt in de Botanique (Rotonde) op 4 mei samen met Hand Habits.


Tracklist:

1. A Lot’s Gonna Change
2. Andromeda
3. Everyday
4. Something to Believe
5. Titanic Rising
6. Movies
7. Mirror Forever
8. Wild Time
9. Picture Me Better
10. Nearer To Thee

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

12 februari 2019

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter