Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gunna – “Speed It Up”

De nieuwe plaat Drip or Down 2 van de Amerikaanse hiphopper Gunna komt steeds dichter bij. Het afgelopen jaar nam de populariteit van de rapper uit Atlanta dankzij de Bilboard Top 100 single “Drie Too Hard” en samenwerkingen met Travis Scott, 21 Savage en Lil Baby toe. Ook zijn passage bij het YouTube-kanaal COLORS heeft hem geen windeieren gelegd, want zijn livesessie werd al bijna tien miljoen keer bekeken op amper vier maanden tijd. Met “One Call” loste hij onlangs nog een sterk nummer, maar gisteren kwam hij met “Speed It Up” op de proppen.

Gunna heeft zijn eigen rapvibe die hij op elk nummer toepast. Ook “Speed It Up” klinkt weer geheel naar Gunna dankzij goed ingezette herhalingen en diepe bassen die het dromerige melodietje versterken. Op vlak van tekst mag je bij Gunna ook niet al te veel verwachten, alles draait immers rond de catchphrase ‘Speed It Up, Eat It Up’ dat naar ons gevoel iets te veel wordt herhaald. “Speed It Up” maakt ook amper een evolutie mee en kent bijna geen tempowisselingen & dynamiek. Dat wilt allemaal echter niet zeggen dat het nummer slecht is, maar wat meer diversiteit zou zeker geen kwaad kunnen. Het blijft dus uitkijken naar Drip or Down 2 voor we weten of hij zijn gekende formule blijft gebruiken.

Je kan Gunna op donderdag 4 juli op Les Ardentes aan het werk zien!

Facebook

https://soundcloud.com/user-94006754-513060401/sets/speed-it-up

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1289 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Young Thug, Gunna & Yak Gotti - "Take It To Trial"

Young Thug, Gunna, Yak Gotti en producer Wheezy trappen met “Take It To Trail” het Slime season opnieuw op gang. In 2018 verscheen met Slime…
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Octavian, Gunna & SAINt JHN – “Famous”

De BBC Sound Of 2019 doet het al een tijdje erg goed. Grimeartiest Octavian werkt dan ook al even aan zijn toekomst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.