Muzieknieuwtjes

Dansende Beren organiseert vijfde feest in Brugge

Begin februari hadden we een heel succesvol verjaardagsfeestje in Barbroos te Gent, en op 23 maart gaan we op zoek naar andere oorden. In het Snuffel Hostel in Brugge organiseren we in samenwerking met Discɔover voor de vijfde keer een feest. Ook deze keer serveren we je drie bands. Op twee namen is het nog wachten, maar op de eerste naam zijn wel alvast heel trots. Mooneye won enkele weken geleden De Nieuwe Lichting en mag zijn talent bewijzen als headliner op ons podium. De band brengt een fijne mix van indie folk op een aanstekelijke manier, en bevat bakken aan potentieel. De volgende namen volgen later nog, maar we kunnen al zeggen dat het de moeite zal zijn. Het feest is dit keer ook volledig gratis.

Meer info op het Facebook-event.

3621 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.