Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Walking On Cars – “Coldest Water”

Walking On Cars is een Ierse indiepopband waarvan we willen dat ze zichzelf internationaal nog wat bewijzen. Vorig jaar stonden ze nog op Rock Werchter met een entertainende show en later dit jaar zijn ze van plan om de Ancienne Belgique plat te spelen. Het vijftal uit Dingle bracht eerder al het album Everything This Way uit waaruit hun grote hit “Speeding Cars” kwam. Met deze single braken ze in 2016 internationaal door. Op 12 april komt hun tweede album Colours uit waarvan we vandaag een tweede voorproefje te horen krijgen.

Met “Coldest Water” heeft Walking On Cars terug hun origine gevonden. Wat we niet erg vinden, al was hun vorige single “Monster” ook niet slecht. Het nummer begint eerder rustig, maar bouwt al snel op naar het refrein. Een leuke deun in het refrein zorgt ervoor dat we niet meteen weg klikken bij het horen van dit popnummer. Door de catchy melodie en de erg trage ontwikkelende sfeer blijven we op onze honger zitten. Al zijn we vooral benieuwd naar het aankomende album, waar we hopen op een toch wel nieuwe hit.

Op 12 april komt het tweede album Colours van Walking On Cars uit en op 5 mei spelen ze in de Ancienne Belgique Box.

Facebook | Instagram | Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 februari 2019

About Author

Robbe Van Hool


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief