MuzieknieuwtjesUitgelicht

Dansende Beren zoekt beretoffe collega’s

Vier jaar bestaat Dansende Beren ondertussen al, en nog steeds amuseren we ons te pletter bij het schrijven van artikels. Als relatief jonge blog zijn we dan ook blij dat zoveel mensen ons weten te appreciëren, we proberen alles zo leuk mogelijk te maken voor ons en voor jullie, de lezers. Omdat we graag ook zo veel mogelijk content aan de man brengen, is een extra beer altijd mooi meegenomen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Ben jij iemand die gepassioneerd is door muziek en schrijven? Dan ben je de persoon die we zoeken voor Dansende Beren.

Deze site werkt volledig onder vrijwilligers, dus geld zal je er niet mee verdienen, maar een leuk team en een karrenvracht aan ervaring des te meer. Een extra voordeel: Met Dansende Beren krijg je soms de zotste singles een week op voorhand en bepaalde albums zelfs maanden op voorhand. Daarnaast kunnen we jou voor nagenoeg alle concerten gratis binnen krijgen, in ruil voor een recensie. Of doe je liever een interview met één van jouw favoriete artiesten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ervaring is zeker niet vereist, een natuurlijke interesse in muziek is meer dan genoeg. Met Dansende Beren willen we vooral dat je jou amuseert, maar wel aan de afspraken houdt. Motivatie en liefde voor muziek staat centraal. Er heerst een vriendschappelijke sfeer en je leert erg veel mensen kennen.

Onze site heeft geen grenzen als het op genres muziek aankomt. Fans van de nieuwste Bear’s Den, de nieuwste Balthazar, nieuwste Dua Lipa of de nieuwste Jaws zijn allemaal welkom. Zolang er een gefundeerde mening kan geformuleerd worden, zien wij niet in waarom je niet welkom zou zijn. We hebben geen grenzen op onze site en daarom kunnen we ook iedereen gebruiken. Iedereen met een liefde voor muziek, het maakt niet uit welk genre (jazz, hip hop, indie, rock, pop, metal, …), is welkom bij ons team. We proberen je zo goed mogelijk te begeleiden omdat je zo het best evolueert richting een goeie schrijver.

Heb je iets van “meh, schrijven dat doe ik toch niet zo graag”, dan kunnen we jou alsnog gebruiken. Ben je een taalpurist die al je vrienden op hun fouten wijst? Dan kan je het eindredactie team vervolledigen om onze tekstjes na te lezen zodat we in de toekomst artikels brengen die nagenoeg perfect zijn. Doe je liever iets multimediaal (foto, video, webdesign…) of organisatorisch, dan zijn we daar ook voor te vinden, maar het moet een goed idee bevatten. We zijn een site die open staat voor alles, want alles kan en alles mag.

Voel je het kriebelen? Heb je zin om jouw beste pen of iets anders boven te halen? Mail dan een motivatie, een klein idee van je skills + enkele van jouw favoriete artiesten en songs naar beir@dansendeberen.be en wie weet ben je binnenkort een echte beer!

3618 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.