Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jarryd James – “Slow Motion”

De Australiër Jarryd James is helemaal terug met nieuwe muziek. Nadat hij in 2016 zijn debuutplaat High op de wereld losliet werd het ineens weer redelijk stil rond Jarryd. In 2015 scoorde hij in Australië een top vijf hit met “Do You Remember” en dat leverde hem een platencontract in Amerika op. Recent was hij nog te horen op enkele nummers van andere artiesten, maar zijn focus lag vooral bij het schrijven van die moeilijke tweede plaat. Die lijkt er nu stilaan aan te komen, want vandaag bracht bij eindelijk zijn nieuwe single “Slow Motion” uit. Het nummer werd geproducet door Joel Little, die ook al achter het succes van Lorde’s Pure Heroin zat.

“Slow Motion” is voorzien van een grootse intro die aangevoerd wordt door pompende beats die meteen blijven hangen. Van de soms subtiele muziek die Jarryd James op zijn debuut liet horen is niet meer al te veel, want “Slow Motion” is een heel dynamisch popnummer geworden met een aardig tempo. De hiphopbeat die ook wat aan Oscar and The Wolf doet denken, past bovendien verrassend goed bij de zanglijn van Jarryd James. De stappen die Jarryd de afgelopen jaren heeft gezet zijn duidelijk te horen en dat weerspiegelt zich in een sterk popnummer dat het makkelijk tot hit zou kunnen schoppen. We kijken al erg uit naar wat er nog allemaal op ons af zal komen van Jarryd James.

Op donderdag 14 februari speelt Jarryd James in de Botanique het voorprogramma van Matt Corby, maar alle tickets zijn helaas al de deur uit!

Facebook

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Champion & JENNIE - "Slow Motion"

Eind 2022 bracht BROCKHAMPTON hun laatste album TM uit. Een einde aan hun hoofdstuk als groep, maar niet als muzikanten. Deze maand…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galine - "Slow Motion"

In de lente van 2022 bloeide Galine Kuyvenhoven op haar ep Lillith helemaal open en leek ze haar geluid gevonden te hebben….
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 2): Eind goed, al goed

Barcelona is voor twaalf dagen in de ban van Primavera Sound, want de organisatie heeft alle zeilen bijgezet om de editie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.