Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SASAMI – “Jealousy”

Sasami Ashworth heeft al heel wat ervaringen op haar palmares staan. Ze was een aantal jaar lid van Cherry Glazerr, tourde met Snail Mail, Mitski en Soccer Mommy en deed productiewerk voor Soko. Deze muzikante uit Los Angeles valt op zijn minst een manusje-van-alles te noemen en dat resulteert nu ook in prikkelend solowerk. Ze heeft haar debuutalbum SASAMI af en dat zal op 8 maart verschijnen op Domino. In afwachting krijgen we de nieuwe single “Jealousy” te horen.

“Jealousy” klinkt een stuk dromeriger dan haar twee voorgaande singles, maar de constante blijft wel het unieke gitaarwerk van SASAMI. In een stroom van zachte synths legt ze met haar instrument klanken neer waardoor we onszelf wanen op de bodem van een troebel meer. De drums en bas zijn een vette knipoog naar de vintage pop uit de jaren zestig, terwijl SASAMI’s ijle vocals het nummer dat tikkeltje extra mysterie meegeven. De ontzettend catchy hook vist ons echter terug op naar de oppervlakte en geeft ons nog meer zin om “Jealousy” opnieuw en opnieuw te beluisteren. Het belooft een veelzijdig debuut te worden, het album van SASAMI.

9 januari 2019

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter