Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia – “Beat The Cold”

Het nieuwe jaar zetten we dansend in met een gezonde portie nieuwe muziek. Na debuutsingle “Daydream“, is “Beat The Cold” de tweede single van de Nederlands-Libanese zangeres en songwriter Sophia. We krijgen een fris geluid te horen dat de grens opzoekt tussen pop en R&B. Als hiermee de toon gezet is voor muzikaal 2019, hoor je ons alvast niet klagen!

Na een rustige intro worden we aangenaam verrast. De Rotterdamse heeft pas twintig lentes op de teller, maar trakteert ons op een ontzettend volwassen en krachtig stemgeluid dat we nu al uit de duizenden herkennen. We denken even nostalgisch terug aan die heerlijke nineties R&B, maar laten ons vervolgens helemaal meenemen in het nummer. Er is een fijne balans tussen zang en instrumenten met de productie als versterkende factor. “Beat The Cold” klinkt dromerig met een duister randje, maar vooral ook uitermate dansbaar.

Wij zijn alvast benieuwd naar wat het nieuwe jaar brengt voor de Rotterdamse zangeres. Met een debuut ep die in 2019 het levenslicht zal zien, concluderen we dat Sophia alvast een van dé namen is om dit jaar goed in de gaten te houden.

Facebook / Instagram / website

5 januari 2019

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief