Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Young Thug bevestigd voor Les Ardentes 2019!

© CPU – Bert Savels

Het Waalse festival Les Ardentes begint ook stilaan hun affiche vorm te geven. Het festival evolueerde de laatste jaren naar hét urban festival van België met steeds weer grote namen uit de hiphopwereld. Nadat eerder de komst van onder andere Scarlxrd, Little Simz en Aya Nakamura werd bekend gemaakt, voegt zich nu ook de Amerikaanse rapper Young Thug aan de programmatie toe. De rapper stond afgelopen zomer nog op de planken als één van de headliners van Couleur Café en is bij het publiek vooral gekend dankzij hits zoals “Havana” samen met Camilla Cabello, “Best Friend” en “pick up the phone”. Young Thug is de eerste echte grote naam van formaat voor Les Ardentes 2019 en zal op zondag 7 juli naar Luik afzakken. Meer namen volgen binnenkort!

Het festival vindt in 2019 voor de laatste keer plaats in het Astrid de Coronmeuse Park in Luik, een nieuwe locatie is vooralsnog niet gevonden. Early bird-tickets voor Les Ardentes zijn reeds in verkoop gegaan, maar de organisatie meldt dat de voorraad langzaam aan uitgeput geraakt! Meer info op hun site.

Onder het filmpje vind je nog een overzicht van alle namen.

https://www.youtube.com/watch?v=_-QxSh19nDI

Donderdag 4 juli: Aya Nakamura –  Columbine – Maes

Vrijdag 5 juli: Hugo TSR – Remy – Scarlxrd

Zaterdag 6 juli: Dosseh –  Hocus Pocus – Josman – Little Simz – L’ordre du Periph – Sofiane

Zondag 7 juli: RK – Sfera Ebbasta – Vegedream – Young Thug

 

12 december 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief