Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bastille & Seeb – “Grip”

Sinterklaas brengt voor de flinke Dansende Beren een nieuw Bastille nummer mee, maar het eigenlijke cadeau volgt morgen pas. Morgen brengt Bastille hun vierde mixtape uit en dat is de eerste sinds 2014. Zanger Dan Smith zegt dat er sinds 2014 heel angstaanjagende zaken zijn gebeurd en dat dat op iedereen een invloed heeft. Op de mixtape zullen herwerkte versies staan van bestaande nummers, zoals klassiekers van van onder andere Cat Stevens en Sweet Female Attitude. Maar er verschijnen ook enkele nummers van Bastille op, zoals “Grip” dat live al even meegaat.

“Grip” is een nummer dat we zeker omarmen. De samenwerking met Seeb, een producer uit Noorwegen, wordt misschien wel een van de laatste radiohitjes dit jaar. De mix van Bastille en Seeb is leuk om naar te luisteren en je wordt er instant vrolijk van. Dan Smith zegt dat het tegenwoordig belangrijk is om alle problemen in de wereld even te vergeten en dat lukt zeker met dit nummer. In het nummer zingt Smith dat hij liever alles wil vergeten en gewoon zou willen weg wandelen, maar dat het niet lukt omdat de duivel hem omarmt.

Hoewel we de Sint bedanken voor “Grip” kijken we toch uit naar Other People’s Heartache Pt.4 die morgen verschijnt.

Facebook BastilleInstagram BastilleWebsite Bastille

Facebook SeebInstagram SeebWebsite Seeb

6 december 2018

About Author

Robbe Rooms


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter