Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

A$AP Rocky en Disclosure eerste twee namen van DOUR 2019

Dour, het grootste en beste alternatieve muziekfestival van België, vierde vorig jaar zijn dertigste verjaardag en deed dat op een nieuw terrein. De podia bleven behouden en ook de succesformule van opkomend talent en gevestigde waarden kon ook vorig jaar bekoren. Vandaag maakt de organisatie eindelijk de eerste twee namen voor de komende editie bekend. A$AP Rocky en Disclosure zijn de eerste twee namen voor komende zomer en zullen beide op The Last Arena te vinden zijn. A$AP Rocky zal op de slotdag van het festival zijn debuut geven, terwijl Disclosure op vrijdagavond voor een DJ-Set present zal zijn. Dansen en rappen, alweer de perfecte formule voor een ideale editie van Dour.

Meer namen volgen volgende week dinsdag. Tickets kan je dan weer kopen vanaf 5 december om 11u.

29 november 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter