Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jax Jones & Years & Years – “Play”

Producers en dj’s doen het steeds beter in de popwereld en gaan tegenwoordig meer en meer op zoek naar manieren om zichzelf te onderscheiden van hun collega’s. Zo heb je bijvoorbeeld ook de Britse dj en producer Jax Jones, die met “You Don’t Know Me” een monsterhit wist te scoren. Een volwaardig album heeft Jones nog niet uitgebracht, maar toch wist hij zichzelf al helemaal op de kaart te zetten. Zijn singles met Demi Lovato, Mabel, Raye of MNEK scoorden goed en daar zal de nieuwe single “Play” zeker een vervolg aan breien.

Voor zijn nieuwste single ging Jax Jones op zoek naar een spannende mannelijke popact en die vond hij ongetwijfeld met de populaire groep Years & Years. Ook deze keer krijgen we catchy beats voorgeschoteld, die gelukkig niet te plat klinken en elke club op stelten kunnen zetten. Ondanks dat “Play” een EDM-nummer is, krijgen we ook een heleboel instrumenten te horen wat het nummer dan ook weer luchtig maakt. Misschien wordt “Play” wel de laatste grote hit van 2018, want met Years & Years’ uitverkochte Lotto Arena zal het nummer genoeg aandacht krijgen. Tot op de dansvloer!

1567 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Werchter Boutique 2022: Feesten met de handrem op

Het moet ergens begin 2014 geweest zijn toen de organisatie van Rock Werchter in een storm terechtkwam. Stromae werd toen namelijk aangekondigd…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Khruangbin, Arsenal en twee anderen maken Werchter Boutique compleet!

Nadat we al een hele tijd headliners Stromae en Gorillaz kenden, wordt de affiche van Werchter Boutique nu eindelijk vervolledigd. Zo zien…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #33

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.