Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jax Jones & Years & Years – “Play”

Producers en dj’s doen het steeds beter in de popwereld en gaan tegenwoordig meer en meer op zoek naar manieren om zichzelf te onderscheiden van hun collega’s. Zo heb je bijvoorbeeld ook de Britse dj en producer Jax Jones, die met “You Don’t Know Me” een monsterhit wist te scoren. Een volwaardig album heeft Jones nog niet uitgebracht, maar toch wist hij zichzelf al helemaal op de kaart te zetten. Zijn singles met Demi Lovato, Mabel, Raye of MNEK scoorden goed en daar zal de nieuwe single “Play” zeker een vervolg aan breien.

Voor zijn nieuwste single ging Jax Jones op zoek naar een spannende mannelijke popact en die vond hij ongetwijfeld met de populaire groep Years & Years. Ook deze keer krijgen we catchy beats voorgeschoteld, die gelukkig niet te plat klinken en elke club op stelten kunnen zetten. Ondanks dat “Play” een EDM-nummer is, krijgen we ook een heleboel instrumenten te horen wat het nummer dan ook weer luchtig maakt. Misschien wordt “Play” wel de laatste grote hit van 2018, want met Years & Years’ uitverkochte Lotto Arena zal het nummer genoeg aandacht krijgen. Tot op de dansvloer!

1221 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Play Festival @ Muziekodroom: 'Making Scene'

Vanaf september is er een nieuw tijdperk voor de Muziekodroom te Hasselt van start gegaan en dit hebben ze met een zoete…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jax Jones & Tove Lo - "Jacques"

Jax Jones en Tove Lo voelen zich thuis in de hitlijsten. Dat ze nu ook samenwerken, is dan ook een meer dan…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Play Festival 2019 maakt hele line up bekend!

Het zijn spannende tijden aan de Bootstraat in Hasselt, want vanaf september gaat een nieuw tijdperk voor de Muziekodroom van start. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.