Muzieknieuwtjes

Dansende Beren slaat handen in elkaar met CPU

Fotografie is een heel belangrijk deel van het muzikale gebeuren. Omdat we bij Dansende Beren graag de beste artikels afleveren met de mooiste foto’s, gaan we vanaf heden samenwerken met CPU. ‘CPU?’, horen we je denken. Wel, CPU staat voor Concert Photographers United en verenigt verschillende fotografen in één platform en die leveren dan foto’s voor verschillende media. Zo werkt CPU ook samen met Proximus en de VRT, en nu mag Dansende Beren daar ook gebruik van maken. In de toekomst (al was het al een beetje zo) kan je dus bij bijna alle concertverslagen, festivalverslagen en consorten de beste livefoto’s verwachten.

Maar er is meer, naast het gebruiken van de media die zij ons leveren, kunnen we ook enkele beginnende concertfotografen de kans geven om zichzelf op te werken en veel bij te leren. Al onze huidige, eigen fotografen krijgen dus de kans om ook tot de CPU groep te behoren, en kunnen aan de hand van inzet, feedback en ervaring heel wat leren uit de samenwerking tussen CPU en Dansende Beren. Een vruchtbare samenwerking dus waarbij we in de toekomst heel veel van zullen kunnen genieten. Ben je zelf een fotograaf en heb je ook wel zin om eens foto’s te nemen van concerten? Dan hoef je dus niet meer bij ons te zijn, maar wel altijd te mailen naar fotografie@concertphotographers.be.

Meer info over CPU en al hun foto’s vind je op onze homepage of via hun site.

© CPU – Ymke Dirikx

© CPU – Nathan Dobbelaere

2934 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Muzieknieuwtjes

CPU steunt LIVE2020 met C.R.A.P.

Crap, de perfecte omschrijving van het afgelopen jaar. Onze partner Concert Photographers United (CPU) wil nu een andere betekenis geven aan dat…
FeaturesInstagramUitgelicht

De beste concertfoto’s van 2019 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de beste albumhoezen van 2019: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramMuzieknieuwtjes

Dansende Beren organiseert derde muziekquiz op 28 februari 2020

Op 28 februari 2020 organiseren we voor de derde keer onze muziekquiz. Deze keer gaat deze door in Minus One te Gent….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.