Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Anderson .Paak – “Who R U?”

© CPU – Joost Van Hoey

Volgende week verschijnt het hard geanticipeerde nieuwe album Oxnard van Anderson .Paak. De Californische rapper, die vroeger op een weedplantage werkte, is zeer geliefd in ons klein Belgenland en werd bij zijn vorige passage op Rock Werchter door een overvolle The Barn op handen gedragen. De verwachtingen voor zijn nieuwe plaat Oxnard liggen alvast verschroeiend hoog na het succes van Malibu in 2016 en de vooraf uitgebrachte “Tints” met Kendrick Lamar. Vandaag krijgen we met “Who R U?” alvast een laatste voorproever van zijn door Dr. Dre gemixte album.

Met een typische Anderson .Paak-drumpartij wordt “Who R U?” geopend en het is ook die drumpartij die de rode draad van het nummer is. Op “Who R U?” wordt er vooral gefocust op het ritmische gedeelte waardoor de rest van de instrumentatie op het nummer ietwat te kort komt. De beat van het nummer mag dan wel ééntonig overkomen, gelukkig is er de flow van Anderson .Paak die “Who R U?” toch nog kan bekoren en fris overkomt. Een nieuwe anthem als “Tints” of “Bubblin” is “Who R U?” niet geworden, maar hij toont ermee wel zijn muzikale diversiteit.

Facebook

9 november 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief