Muzieknieuwtjes

Slayer, Slash en vijf anderen bands naar Graspop 2019!

© CPU – Olivier Bourgi

Nadat Graspop gisteren KISS als afsluiter van het festival bekend maakte, is er vandaag weer uitstekend nieuws uit Dessel. De Amerikaanse Trash Metalband Slayer speelt namelijk op vrijdag 21 juni, naast de eerder aangekondigden Within Temptation, hun laatste Benelux-concert. De band kondigde in januari aan dat ze ermee ophouden en gaan nu nog een laatste keer op een heuse wereldtour. De band rond Kerry King brachten in totaal twaalf platen uit waarvan Repentless in 2015 de laatste was. In hun lange en succesvolle carrière wonnen ze twee Grammy Awards en speelden ze meer dan tweeduizend shows verspreid over de hele aardbol. Maar niet alleen Slayer zakt volgend jaar af naar Dessel, ook Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators, Anthrax, Lamb of God, Cradle of Filth, Death Angel en Skalmöld zijn volgend jaar van de partij. Naast zeven namen werd zonet ook de dagindeling bekend gemaakt.

Combitickets zijn reeds in verkoop, de verkoop van de dagtickets begint op 1 november.

Overzicht van bekendgemaakte artiesten in alfabetische volgorde (nieuwe namen onderlijnd):

Donderdag 20 juni:

Philip H. Anselmo and The Illegals – Sonata Arctica

Vrijdag 21 juni:

Amon Amarth –  Anthrax – Bleed From Within – Candlemass – Children of Bodom – Combichrist – Crowbar – Cult of Luna – Death Angel – Deathstars – Hatebreed – Krokus – Lynyrd Skynyrd – Muncipal Waste – Slayer – Testament – To The Rats And Wolves – Whitechapel – Within Temptation

Zaterdag 22 juni:

Agnostic Front – Borknagar – Demons & Wizards – Disturbed – Fleshgod Apocalypse – Gloryhammer – Godsmack – Grand Magnus – Halestorm – HammerFall – King Diamond – Lamb Of God – Legion Of The Damned – No Fun At All – Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators – Slipkot – State Champs – Trivium

Zondag 23 juni:

Carcass – Cradle Of Filth – Crisix – Def Leppard – Delain – Eluveitie – Equilibrium – FM – Hawkind – Immolation – In Flames – KISS – Orange Goblin – Phil Campbell & The Bastard Sons – Power Trip – Sabaton – Sick Of It All – Skalmöld – Whitesnake

 

31 oktober 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief