banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Liv Dawson – “Good Intentions”

London is en blijft de thuisstad van heel wat popartiesten en ook Liv Dawson mag London haar thuis noemen. De jonge zangeres bracht in 2016 op eigen houtje haar eerste muziek uit. Zo wist ze de aandacht van het electroduo Disclosure te trekken die haar vervolgens direct op hun eigen platenlabel Method Records onder hun vleugels namen. Ze trok ook reeds de aandacht van de Amerikaanse superster Khalid die haar dan ook maar al te graag mee op tour nam (o.a. ook een show in de AB).

“Good Intentions” is de tweede single die de Britse zangeres dit jaar uitbrengt en is misschien haar meest verslavende nummer tot nu toe. Het nummer staat op haar, in November verschijnende, ep Bedroom. Het is een leuke popsong waar ze vooral tijdens het refrein weet te verleiden. Productioneel gezien steekt dit nummer nagenoeg perfect gezien in elkaar en krijgen we door de steeds terugkomende beat een leuke dynamiek die we weten te smaken. Laidback popmuziek waar iedereen blij van wordt.

1412 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single O S K I - "Wait For You"

Rijzende ster O S K I waande zich nog maar heel recent in de echte wereld van muziek. Na enkele singles onder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.