Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Liv Dawson – “Good Intentions”

London is en blijft de thuisstad van heel wat popartiesten en ook Liv Dawson mag London haar thuis noemen. De jonge zangeres bracht in 2016 op eigen houtje haar eerste muziek uit. Zo wist ze de aandacht van het electroduo Disclosure te trekken die haar vervolgens direct op hun eigen platenlabel Method Records onder hun vleugels namen. Ze trok ook reeds de aandacht van de Amerikaanse superster Khalid die haar dan ook maar al te graag mee op tour nam (o.a. ook een show in de AB).

“Good Intentions” is de tweede single die de Britse zangeres dit jaar uitbrengt en is misschien haar meest verslavende nummer tot nu toe. Het nummer staat op haar, in November verschijnende, ep Bedroom. Het is een leuke popsong waar ze vooral tijdens het refrein weet te verleiden. Productioneel gezien steekt dit nummer nagenoeg perfect gezien in elkaar en krijgen we door de steeds terugkomende beat een leuke dynamiek die we weten te smaken. Laidback popmuziek waar iedereen blij van wordt.

13 oktober 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief