Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single THEY. – “What I Know Now” ft. Wiz Khalifa

De Amerikaanse rapper Wiz Khalifa is weer terug met een nieuwe single. Slechts drie maanden na zijn vorige release, “When I Grow Up” met Dimitri Vegas & Like Mike, laat hij zijn samenwerking met THEY. op de wereld los. THEY. is een Amerikaans R&B duo dat in 2015 doorbrak met de single “Working On It” samen met Zhu en Skrillex. Hetzelfde jaar brachten Dante Jones en Drew Love ook hun debuutalbum Nü Religion uit dat zeer goed werd onthaald.

“What I Know Now” is een aangrijpende R&B track die volledig bouwt op een elegante gitaar partij. Het hele nummer zoekt een evenwicht tussen de telkens terugkerende gitaar, de zang en de drums. Halverwege neemt Wiz Khalifa dan eindelijk het roer over wat zorgt voor de nodige variatie die het nummer interessant houdt. “What I Know Now” is de eerste track van de aankomende ep van THEY. die er op basis van deze single veelbelovend uitziet.

Facebook / Twitter

10 oktober 2018

About Author

Robin Clerckx


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter