Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single SOAK – “Everybody Loves You”

Het is maar liefst meer dan twee jaar geleden dat we nog eens iets hadden gehoord van de Noord-Ierse singer-songwriter SOAK. In 2015 stond ze op de longlist van BBC Sound Of en in datzelfde jaar bracht ze haar debuutplaat Before We Forgot How To Dream uit. Eind mei stond ze eindelijk nog eens op de planken na twee jaar pauze en waren er al geruchten dat er nieuwe muziek zat aan te komen. Gisterenavond was het dan eindelijk zover, haar nieuwste single “Everybody Loves You” ging in première bij Annie Mac op BBC Radio 1.

De afwezigheid heeft SOAK de kans gegeven om muzikaal te groeien en dat is aardig gelukt op “Everybody Loves You”. Het nummer zit extreem goed in elkaar en de gelaagdheid van de sound maakt “Everybody Loves You” zo sterk.  Lyrisch gezien zit het op “Everybody Loves You” heel snor want het gaat over acceptatie en ontkenning, iets dat essentieel is om als artiest terug te kunnen opstaan en groeien. Dat SOAK bovendien een verslavende stem heeft, was ons al langer bekend, maar de melancholische en ironische ondertoon van “Everybody Loves You” maakt het allemaal nog verslavender. SOAK levert met “Everybody Loves You” een comeback om u tegen te zeggen en we hopen dat meer nieuwe muziek van haar weldra zal volgen.

Facebook

3 oktober 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief