Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single FLING – “Je T’aime”

© Danny Payne

FLING is niet zomaar een doordeweekse band, zoveel is duidelijk. De vijf heren uit Bradford hebben een ‘aparte’ kledingstijl en noemen de muziek de ze maken wonky pop. Aan originaliteit ontbreekt het Charles, Jack, Jake, Billy en Sam in ieder geval niet en ze zijn zelfs hot in Japan. Hun nummer “That’s Nice” schopte het namelijk op de soundtrack van de Japanse Netflix serie Terrace House. Met hun debuutplaat Fling or Die in aantocht, losten ze met “Je T’aime” weer eens een nieuw nummer.

Wie FLING zegt, zegt seventies rock en dat is op “Je T’aime” niet anders. Het nummer is heel stripped down gehouden, maar toch weet het nummer nooit te vervelen. Het moet ook gezegd worden, frontman Charles McSorely beschikt over een fantastische stem die we maar al te graag horen zingen. Desondanks gaat het refrein met de aandacht lopen gezien aangezien dit geheel in het Frans gezongen wordt in tegenstelling tot de strofes waar in het Engels gezongen wordt. “Je T’aime” is misschien iets minder energiek dat hun vorige singles, maar aan kwaliteit hebben de vijf heren uit Bradford gelukkig niet ingeboet.

Facebook

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Filmpje van de week

Filmpje van de week 18 - 24 september 2017

De zomer ligt officieel achter ons, hoewel we deze week toch verschillende zonnige dagen kenden. Op het eind van deze boeiende week…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.