Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Juicy J ft. Travis Scott – “Neighbor”

Jordan Michael Houston, artiestennaam Juicy J, brengt een nieuw nummer uit en riep daarvoor de hulp in van trapkoning Travis Scott. Het is niet de eerste keer dat de twee Amerikaanse rappers samen een nummer losten en ook deze keer is het een trapnummer van het allerhoogste niveau.

“Neighbor” klokt af op 2 minuten en 42 seconden en wordt gekenmerkt door een doordringende bas. Scott neemt de zanglijnen voor zijn rekening, terwijl Juicy rapt over onder andere Cardi B en Offset. Juicy J verklaarde dat Travis Scott tijdens het maken van Astroworld Juicy opbelde en zijn hulp inriep. Hij had al een rauwe versie klaar, maar Juicy J perfectioneerde het. “Neighbor” is daar dus het resultaat van. Of Juicy J binnenkort met een nieuw album komt, is echter nog giswerk. Met “Neighbor” krijgen we alvast een sappig voorsmaakje, een nummer dat we ongetwijfeld in de hitlijsten zullen terugvinden!

 

28 september 2018

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief