Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single DJ Snake – “Taki Taki” ft Cardi B, Selena Gomez & Ozuna

DJ Snake heeft voor zijn nieuwste single een sterrencast verzameld om u tegen te zeggen. Cardi B, Selena Gomez & Ozuna komen hem een handje toesteken op zijn nieuwe “Taki Taki”. Selena Gomez heeft natuurlijk geen introductie meer nodig, Cardi B kennen we dan weer van haar hits “Bodak Yellow” en “I Like It”. De minst bekende voor ons is misschien wel de latinozanger en rapper Ozuna. In de latinowereld echter is hij een recent fenomeen geworden, waarvan zijn honderden miljoenen streams het bewijs zijn.

“Taki Taki” is daarom ook een mix van Latin en Dance. Ozuna verzorgt telkens het refrein (en ook één strofe), Cardi B en Selena Gomez moeten het stellen met elk één strofe. Allemaal leuk en wel, maar het zal toch vooral de uitstekende productie van DJ Snake zijn die dit nummer tot een hit kan toveren. Alleen al met zo’n kruim aan klinkende namen, heb je bijna een gegarandeerde hit te pakken. En dat zal met deze “Taki Taki” niet anders zijn.

Later dit jaar of begin volgend jaar kunnen we ook een nieuw album van DJ Snake verwachten. Dat album zou de opvolger zijn van de Fransman z’n debuut Encore uit 2016.

Website / Twitter / Youtube

28 september 2018

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief