Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Japanese House – “Lilo”

The Japanese House, het project rond Amber Bain, weet al sinds 2015 onze oorkanalen te betoveren met zachte en doordachte muziek. Dit jaar kregen we weliswaar nog niets van nieuwe muziek van de dame, maar daar komt nu verandering in. “Lilo” is de eerste single sinds de Saw You In A Dream ep uit 2017. De sound blijft behouden, al klinkt het hier en daar wel rijker. Verder nieuws over nieuwe muziek kregen we nog niet, maar we kunnen alvast even genieten van “Lilo”.

Net boven de vier minuten klokt “Lilo” af en het bevat een heel divers spectrum aan gevoelens. Eerst begint het tamelijk zacht en heb je het lastig om de aandacht er bij te houden, maar naarmate de song vordert, ontstaat ook een iets grootsere sound. De stem van Bain weet te betoveren en de productie op deze song staat als een paal boven water. Het is tot in de puntjes uitgewerkt en zorgt voor een rijk geluid dat van “Lilo” een gevoelig, maar tegelijk toegankelijk nummer maakt. Een zeer boeiend nummer van een artieste die nog steeds veel potentieel bevat.

27 september 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief